DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Hantepe Eğitim Şehitleri İlkokulu

Hantepe Eğitim Şehitleri İlkokulu

Adres
Peyas Mahallesi, 222. Sokak, Selahattin Eyyubi Bulvarı, Polatlar Sitesi Petrol Arkası, Hantepe Eğitim Şehitleri İlkokulu Kayapınar/Diyarbakır
Vizyon
Öğrenci, veli ve çalışanlarımızın memnuiyetini ön planda tutan kalite anlayışı ile demokratik laik ve Atatürkçü eğitim sisteminin bütün imkanlarını kullanarak bölgesinde lider, sürekli ve çağdaş bir eğitim hizmeti sunmaktır.
Misyon
Hayata ve üst öğrenimine hazırlanan, ait olduğu toplumun gelişimine katkıda bulunan nasıl öğreneceğini bilen tabiat (doğa) dostu olarak çevreyi her zaman koruma bilincine sahip, evrensel görüş ve değerleri benimseyen, paylaşımcı ve katılımcı bir eğitim anlayışına sahip ezberden çok zekaya ve yaratıcı düşünceyi ön planda tutan 21. yüzyılın aydın liderlerini yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
SABAHÇILAR: 07.30 - 12.20 ÖĞLENCİLER: 12.30 - 17.20